Hoe onderscheid u zich van uw collega Pizzeria?

U doet uw uiterste best om u te onderscheiden door KWALITEIT van uw producten en draagt dat graag uit naar uw klanten. Maar hoe onderscheid u zich van uw collega Pizzeria? Een Pizza box in uw HUISSTIJL zal zeker OPVALLEN. Uw klant zal zeker merken dat u aandacht besteed aan uw product en de uitstraling van uw Pizzeria.

Onderscheid van uw collega Pizzeria door uw eigen unieke pizzadoos:

U onderscheid zich van uw collega Pizzeria door uw eigen unieke pizzadoos. Voor een prijs vanaf €0,05  maken we uw unieke full color Pizza doos INCLUSIEF drukkosten INCLUSIEF levering op 1 adres in Nederland, zonder bijkomende kosten! We gebruiken alleen voedsel geschikt materiaal en drukinkten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het maken van gecertificeerde Pizza dozen.

We hebben meer dan 100 maten stansvormen beschikbaar, dus de door u gewenste maat zit er zeker tussen.

Wat hebben we nodig om uw eigen Pizza doos te drukken?

Wij hebben een voor drukwerk te gebruiken pdf bestand nodig of een hoge resolutie jpg (300 dpi op ware grote). Voor een interessante prijs kunnen wij het ontwerp ook voor u (na)maken.

Maar als eerste stuur een mail naar buy@yourpizzabox.eu met de door u gewenste maat dozen en aantal pallets en uw postcode, dan ontvangt u zsm een offerte van ons. We bieden de pizzadozen bedrukt aan inclusief alle kosten bij u geleverd voor de deur, dus All-In!